Екологічний моніторинг стану атмосферного повітря в Дніпропетровській області - Козачко, Анна Сергіївна; Kozachko, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою у даній роботі, було провести аналіз стану, атмосферного повітря у Дніпропетровській області. Об’єктом дослідження даної роботи виступало атмосферне повітря Дніпропетровської області, яке необхідно було дослідити. Для цього необхідно було виявити які речовини викидаються і яка взагалі тенденція змін присутня на даний момент. Предметом дослідження виступали джерела забруднень, які виявились на території області, в більшості випадків не тільки стаціонарні, а й пересувні. Metoiu u danii roboti, bulo provesty analiz stanu, atmosfernoho povitria u Dnipropetrovskii oblasti. Obiektom doslidzhennia danoi roboty vystupalo atmosferne povitria Dnipropetrovskoi oblasti, yake neobkhidno bulo doslidyty. Dlia tsoho neobkhidno bulo vyiavyty yaki rechovyny vykydaiutsia i yaka vzahali tendentsiia zmin prysutnia na danyi moment. Predmetom doslidzhennia vystupaly dzherela zabrudnen, yaki vyiavylys na terytorii oblasti, v bilshosti vypadkiv ne tilky statsionarni, a y peresuvni.
Ekolohichnyi monitorynh stanu atmosfernoho povitria v Dnipropetrovskii oblasti
Keywords: забруднююча речовина; zabrudniuiucha rechovyna; навколишнє середовище; navkolyshnie seredovyshche; атмосферне повітря; atmosferne povitria; атмосфера; atmosfera