Вплив стимуляторів росту, до складу яких входять гумінові речовини різного походження, на ріст, розвиток і формування врожайності пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Іванівка» Криничанського району Дніпропетровської області - Кратко, Людмила Володимирівна; Kratko, Lyudmyla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Завданням дипломної роботи є аналіз технології вирощування пшениці озимої в товаристві з обмеженою відповідальністю «Іванівка» Криничанського району Дніпропетровської області, виявлення резервів щодо підвищення урожайності цієї культури в даній зоні, визначення економічної ефективності від впроваджених заходів та надання практичних порад відносно агрозаходів. Zavdannyam dyplomnoyi roboty ye analiz tekhnolohiyi vyroshchuvannya pshenytsi ozymoyi v tovarystvi z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Ivanivka» Krynychansʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti, vyyavlennya rezerviv shchodo pidvyshchennya urozhaynosti tsiyeyi kulʹtury v daniy zoni, vyznachennya ekonomichnoyi efektyvnosti vid vprovadzhenykh zakhodiv ta nadannya praktychnykh porad vidnosno ahrozakhodiv.
Vplyv stymulyatoriv rostu, do skladu yakykh vkhodyatʹ huminovi rechovyny riznoho pokhodzhennya, na rist, rozvytok i formuvannya vrozhaynosti pshenytsi ozymoyi v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Ivanivka» Krynychansʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: пшениця озима; winter wheat; технологія вирощування; cultivation technology; врожайність зерна; grain yield