Обґрунтування технології виробництва ананасового джему - Товстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemu
Keywords: джем; dzhem; подрібнення; podribnennia; технологічний процес; tekhnolohichnyi protses; виробництво; vyrobnytstvo; біологічно-активні добавки; biolohichno-aktyvni dobavky; температура; temperatura; дослідження; doslidzhennia; ефективність; efektyvnist