Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи. Т. 3. - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
В матеріалах 3-го тому конференції висвітлені такі теми: економіка сільськогосподарського виробництва, проблеми управління та нормативно-правове забезпечення аграрного виробництва. V materialakh konferentsii vysvitleni taki temy: ekonomika silskohospodarskoho vyrobnytstva, problemy upravlinnia ta normatyvno-pravove zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva.
Zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoho sektoru ekonomiky: problemy, priorytety, perspektyvy. Т. 3.
Keywords: економіка сільськогосподарського виробництва; ekonomika silskohospodarskoho vyrobnytstva; проблеми управління; problemy upravlinnia; нормативно-правове забезпечення аграрного виробництва; normatyvno-pravove zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva