Ставлення студентів до дистанційної форми навчання - Куниця, Олексанр; Kunytsia, Oleksandr (Національний університет оборони України ( НУОУ ), 2023)
«Самоізоляція» сама пособі призвела до введення організму в стан перманентного стресу, обумовленого зниженням соціальних контактів, зміною режиму дня, різким зниженням рухової активності. Під час воєнного стану ситуація посилилася. Self-isolation" itself led to the introduction of the body into a state of permanent stress caused by a decrease in social contacts, a change in the daily routine, and a sharp decrease in motor activity. The situation worsened during martial law.
Attitude of students to the distance form of education
Keywords: фізичне виховання; physical education; самоізоляція; self-isolation; дистанційне навчання; distance learning