Проблеми і перспективи забезпечення економічної безпеки стратегічного розвитку підприємства - Борщевич, Валерія Вікторівна; Borshchevych, Valeriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз теоретичних, організаційно-методичних та практичних аспектів забезпечення економічної безпеки для виявлення проблемних аспектів та окреслення перспектив стратегічного розвитку підприємства. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye analiz teoretychnykh, orhanizatsiino-metodychnykh ta praktychnykh aspektiv zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky dlia vyiavlennia problemnykh aspektiv ta okreslennia perspektyv stratehichnoho rozvytku pidpryiemstva.
Problemy i perspektyvy zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky stratehichnoho rozvytku pidpryiemstva
Keywords: економічна безпека; ekonomichna bezpeka; стратегічний розвиток; stratehichnyi rozvytok; проблеми; problemy; перспективи; perspektyvy; підприємство; pidpryiemstvo