Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів - Олійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu.
Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv
Keywords: зерно; zerno; ячмінь; yachmin; солод; solod; біокаталізатори; biokatalizatory; солодовня; solodovnia; технологія; tekhnolohiia; замочування; zamochuvannia; проростання; prorostannia; сушіння; sushinnia; активність; aktyvnist; процес; protses