Морфометричні показники коропа (Cyrpinus carpio) у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області - Гладишев, Дмитро Андрійович; Hladyshev, Dmytro Andriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2025)
У роботі проаналізовано морфометричні показники коропа (Cyprinus carpio), вирощеного у ПрАТ «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області. Проведено вимірювання основних параметрів тіла риби та визначено залежність їх від умов вирощування. Результати дослідження дають змогу оцінити фізіологічний стан коропа і надати практичні рекомендації щодо підвищення продуктивності господарства. U roboti proanalizovano morfometrychni pokaznyky koropa (Cyprinus carpio), vyroshchenoho u PrAT «Petrykivskyi rybhosp» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Provedeno vymiriuvannia osnovnykh parametriv tila ryby ta vyznacheno zalezhnist yikh vid umov vyroshchuvannia. Rezultaty doslidzhennia daiut zmohu otsinyty fiziolohichnyi stan koropa i nadaty praktychni rekomendatsii shchodo pidvyshchennia produktyvnosti hospodarstva.
Morfometrychni pokaznyky koropa (Cyrpinus carpio) u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Petrykivskyi rybhosp» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: морфометричні показники; morfometrychni pokaznyky; короп; korop; рибництво; rybnytstvo; аквакультура; akvakultura