Проблеми та перспективи фінансового забезпечення відновлення економіки України - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: 1.Світові тенденції та перспективи розвитку фінансової системи України. 2. Банківська система та фондовий ринок за воєнного стану та у післявоєнному відновленні України. 3. Страховий захист підприємництва та особистості в умовах військової агресії. 4. Фінансове забезпечення аграрного сектору України в умовах воєнного стану. 5. Теорія і практика обліково-аналітичного забезпечення субʼєктів господарювання. 6. Проблеми та перспективи фінансово-економічної безпеки в умовах викликів та загроз воєнного стану. 7. Актуальні питання економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій у фінансах. Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: 1. Svitovi tendentsii ta perspektyvy rozvytku finansovoi systemy Ukrainy. 2. Bankivska systema ta fondovyi rynok za voiennoho stanu ta u pisliavoiennomu vidnovlenni Ukrainy. 3. Strakhovyi zakhyst pidpryiemnytstva ta osobystosti v umovakh viiskovoi ahresii. 4. Finansove zabezpechennia ahrarnoho sektoru Ukrainy v umovakh voiennoho stanu. 5. Teoriia i praktyka oblikovo-analitychnoho zabezpechennia subʼiektiv hospodariuvannia. 6. Problemy ta perspektyvy finansovo-ekonomichnoi bezpeky v umovakh vyklykiv ta zahroz voiennoho stanu. 7. Aktualni pytannia ekonomiko-matematychnoho modeliuvannia ta informatsiinykh tekhnolohii u finansakh.
Problemy ta perspektyvy finansovoho zabezpechennia vidnovlennia ekonomiky Ukrainy
Keywords: розвиток фінансової системи України; rozvytok finansovoi systemy Ukrainy; банківська система та фондовий ринок; bankivska systema ta fondovyi rynok; воєнний стан; voiennyi stan; страховий захист; strakhovyi zakhyst; фінансове забезпечення аграрного сектору; finansove zabezpechennia ahrarnoho sektoru; обліково-аналітичне забезпечення; oblikovo-analitychne zabezpechennia; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka; питання економіко-математичного моделювання; pytannia ekonomiko-matematychnoho modeliuvannia; інформаційні технології у фінансах; informatsiini tekhnolohii u finansakh