Удосконалення облікового забезпечення та контроль процесу надання ІТ – послуг - Карнаух, Станіслав Дмитрович; Karnaukh, Stanislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об'єктом кваліфікаційного дослідження є бізнес – операції з надання ІТ-послуг для суб’єктів підприємництва. Предметом кваліфікаційного дослідження є сукупність теоретичних, організаційних, методичних і прикладних аспектів облікового забезпечення та контролю процесу надання ІТ - послуг. Метою кваліфікаційної роботи є ґрунтовний аналіз теоретико-методичних і практичних аспектів обліку і контролю ІТ - послуг та розробка рекомендацій з їх удосконалення на підприємстві. Методи дослідження - методи індукції та дедукції, систематизації та узагальнення, спостереження та опису, порівняння, індекси, аналітичне вирівнювання, інформаційне моделювання в рамках логічного та системного підходу. Obiektom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye biznes – operatsii z nadannia IT-posluh dlia subiektiv pidpryiemnytstva. Predmetom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, orhanizatsiinykh, metodychnykh i prykladnykh aspektiv oblikovoho zabezpechennia ta kontroliu protsesu nadannia IT - posluh. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye gruntovnyi analiz teoretyko-metodychnykh i praktychnykh aspektiv obliku i kontroliu IT - posluh ta rozrobka rekomendatsii z yikh udoskonalennia na pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia - metody induktsii ta deduktsii, systematyzatsii ta uzahalnennia, sposterezhennia ta opysu, porivniannia, indeksy, analitychne vyrivniuvannia, informatsiine modeliuvannia v ramkakh lohichnoho ta systemnoho pidkhodu.
Udoskonalennia oblikovoho zabezpechennia ta kontrol protsesu nadannia IT – posluh
Keywords: ІТ-послуги; IT services; облікове забезпечення; accounting; контроль; control; удосконалення; improvement