Репродуктивні якості свиноматок за різних методів розведення - Іжболдіна, Олена Олександрівна; Izhboldina, O. O.; Izhboldina, O.; Izhboldina, Е. А.; Izhboldina, Н.; Izhboldina, Е.; Izhboldina, Olena (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2009)
Проведено порівняльний аналіз репродуктивних якостей свиноматок великої білої породи за чистопородного розведення і дво- та трипородного схрещування. Встановлено кращі показники продуктивності при використанні двопородного схрещування свиноматок великої білої породи і кнурів породи ландрас англійської селекції. The comparative analysis is carried out concerning the sows of Large White breed during pure breeding, also first crossing and three-way crossing. It is settled that the best proofs are obtained during use the first crossing of Large White sows and Landrace male pigs of English selection.
Reproductive qualities of sows within different methods of breeding
Keywords: свиноматки великої білої породи; svynomatky velykoi biloi porody; схрещування; skhreshchuvannia; репродуктивні якості; reproduktyvni yakosti; адаптація; adaptatsiia