Управління інноваційною діяльністю підприємства та обґрунтування заходів підвищення ефективності його діяльності - Черепанова, Анастасія Володимирівна; Cherepanova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процеси управління інвестиційною діяльністю підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти інноваційного розвитку підприємства. Метою роботи полягає в обґрунтуванні інвестиційного проєкту розвитку підприємства та механізмів його реалізації. Obiektom doslidzhennia ye protsesy upravlinnia investytsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodychni ta praktychni aspekty innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstva. Metoiu roboty poliahaie v obgruntuvanni investytsiinoho proiektu rozvytku pidpryiemstva ta mekhanizmiv yoho realizatsii.
Upravlinnia innovatsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva ta obgruntuvannia zakhodiv pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti
Keywords: інновації; Innovation; дрони; drones; точне землеробство; precision farming; автоматизація; automation; маркетинг; marketing; державна підтримка; government support; сталий розвиток; sustainable development