До питання про значення та роль патріотизму в суспільному житті - Калінін, І. А.; Kalinin, І.; Берестень, Юрій Володимирович; Beresten, Iurii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
В статті розглянуті особливості формування патріотизму, зазначена роль патріотичного виховання в політичному та громадському життя сучасного українського суспільства. In the article the considered features of forming of patriotism, marked role of patriotic education in political and public life of modern Ukrainian society.
To the question about a value and role of patriotism in public life
Keywords: патріотизм; patriotism; націоналізм; nationalism; справжні патріоти; real patriots; народ; people