Впровадження діджитал-маркетингу в діяльність підприємства - Сантов, Станіслав Оттілович; Santov, Stanislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є підприємство як суб'єкт господарювання, його маркетингова діяльність, орієнтована на впровадження діджитал-інструментів, таких як SEO, SMM, контекстна реклама, електронна пошта, веб-аналітика, таргетована реклама тощо. Метою кваліфікаційної роботи є виявлення шляхів ефективного впровадження діджитал-маркетингу в діяльність підприємства для підвищення конкурентоспроможності, залучення більшої кількості споживачів, оптимізації витрат на маркетинг і досягнення стратегічних бізнес-цілей. Obiektom doslidzhennia ye pidpryiemstvo yak subiekt hospodariuvannia, yoho marketynhova diialnist, oriientovana na vprovadzhennia didzhytal-instrumentiv, takykh yak SEO, SMM, kontekstna reklama, elektronna poshta, veb-analityka, tarhetovana reklama toshcho. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyiavlennia shliakhiv efektyvnoho vprovadzhennia didzhytal-marketynhu v diialnist pidpryiemstva dlia pidvyshchennia konkurentospromozhnosti, zaluchennia bilshoi kilkosti spozhyvachiv, optymizatsii vytrat na marketynh i dosiahnennia stratehichnykh biznes-tsilei.
Vprovadzhennia didzhytal-marketynhu v diialnist pidpryiemstva
Keywords: діджитал-маркетинг; digital marketing; реклама; advertising; маркетингові комунікації; marketing communications; маркетингова стратегія; marketing strategy; конкуренція; competition; цифрові технології; digital technologies