Видовий склад дендрофлори вулиці Володимира Антоновича (м. Дніпро) - Ільченко, Лариса Анатоліївна; Ilchenko, L.; Бублік, Євген Вікторович; Bublik, E. (ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024)
Зелені насадження вулиці Володимира Антоновича потребують проведення анітарно-оздоровчих заходів, належного догляду та поновлення дендрофлори з урахуванням її особливостей стосовно умов зростання. Zeleni nasadzhennia vulytsi Volodymyra Antonovycha potrebuiut provedennia anitarno-ozdorovchykh zakhodiv, nalezhnoho dohliadu ta ponovlennia dendroflory z urakhuvanniam yii osoblyvostei stosovno umov zrostannia.
The species composition of dendroflora of the Volodymyr Antonovych street (Dnipro)
Keywords: дендрофлора; dendroflora; види; species; дерева; trees; насадження; spaces