Удосконалення процесу управління стратегічним розвитком підприємства - Зайдулін, Микола Рамільович; Zaidulin, Mykola (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі виступає процес управління стратегічним розвитком підприємства. Предметом дослідження є удосконалення процесу керування стратегічним розвитком організації (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства «Колос»).. Метою дослідження є розробка пропозицій щодо удосконалення процесу управління стратегічним розвитком ПСП «Колос». Методи дослідження. аналіз, синтез, бібліографічний аналіз, фінансовий аналіз, стратегічний аналіз, аналіз рядів динаміки. Obiektom doslidzhennia v kvalifikatsiinii roboti vystupaie protses upravlinnia stratehichnym rozvytkom pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye udoskonalennia protsesu keruvannia stratehichnym rozvytkom orhanizatsii (za materialamy pryvatnoho silskohospodarskoho pidpryiemstva «Kolos»).. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka propozytsii shchodo udoskonalennia protsesu upravlinnia stratehichnym rozvytkom PSP «Kolos». Metody doslidzhennia. analiz, syntez, bibliohrafichnyi analiz, finansovyi analiz, stratehichnyi analiz, analiz riadiv dynamiky.
Udoskonalennia protsesu upravlinnia stratehichnym rozvytkom pidpryiemstva
Keywords: управління; Management; стратегія; strategy; процес управління; management process; стратегічний розвиток; strategic development; шляхи удосконалення; ways of improvement; структура управління; management structure; результативність; effectiveness; оптимізаційна модель; optimization model