Как изучать английскую лексику эффективно - Чорнобай, Віра Георгіївна; Chornobai, Vira (My University, 2017)
Бажання і творчий підхід до знань - головне при вивченні лексики англійської мови. Вивчення граматики це системні теоретичні заняття. Картки зі словами і виразами, блокноти-словники, розвиток пам'яті завжди допоможуть студентам запам'ятати і використовувати у вільному спілкуванні максимальну кількість лексики. The desire and creative approach to knowledge is the main thing when learning the vocabulary of the English language. Learning grammar is a system of theoretical exercises. Cards with words and expressions, notebooks, dictionaries, memory development will always help students memorize and use the maximum amount of vocabulary in free communication.
Як вивчати англійську лексику ефективно
How to learn english vocabulary effectively
Keywords: володіння іноземними мовами; foreign languages; граматика; grammar; лексика; vocabulary; асоціації; association; контекст; context