Моделювання комплексного механізму використання вторинних ресурсів - Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Показано моделювання комплексного механізму використання вторинних ресурсів. Pokazano modeliuvannia kompleksnoho mekhanizmu vykorystannia vtorynnykh resursiv.
Modeling of the complex mechanism of use of secondary resources
Keywords: вторинні ресурси; secondary resources; комплексний механізм; complex mechanism; моделювання; modeling; інвестиційний проект; investment project