Конспект лекцій з дисципліни «Хімія». Частина 1. Загальна та неорганічна хімія : навчальний посібник - Чигвінцева, Ольга Павліна; Chigvintseva, Olga; Рула, Ірина Василівна; Rula, Irina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Навчальний посібник містить у собі тридцять тем, в яких розкрито основні теоретичні положення з важливих розділів загальної та неорганічної хімії. Відповідає типовій програмі з хімії і призначений для початкового систематичного вивчення дисципліни та може бути корисним для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 201 «Агрономія» закладів вищої освіти III–IV рівнів акредитації. Navchalnyi posibnyk mistyt u sobi trydtsiat tem, v yakykh rozkryto osnovni teoretychni polozhennia z vazhlyvykh rozdiliv zahalnoi ta neorhanichnoi khimii. Vidpovidaie typovii prohrami z khimii i pryznachenyi dlia pochatkovoho systematychnoho vyvchennia dystsypliny ta mozhe buty korysnym dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity pershoho (bakalavrskoho) rivnia spetsialnosti 201 «Ahronomiia» zakladiv vyshchoi osvity III–IV rivniv akredytatsii.
Konspekt lektsii z dystsypliny «Khimiia». Chastyna 1. Zahalna ta neorhanichna khimiia : navchalnyi posibnyk
Keywords: загальна хімія; zahalna khimiia; неорганічна хімія; neorhanichna khimiia; основні теоретичні положення; osnovni teoretychni polozhennia; початкове систематичне вивчення дисципліни; pochatkove systematychne vyvchennia dystsypliny; для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня; dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity (bakalavrskoho) rivnia; спеціальність 201 «Агрономія»; spetsialnist 201 «Ahronomiia»