Удосконалення технічного сервісу рухомого складу автотранспортного підрозділу селянського фермерського господарства «Іванково» Кам’янського району Дніпропетровської області - Ковальчук, Олександр Сергійович; Kovalchuk, Oleksandr (ДДАЕУ, 2023)
В першому розділі проекту проаналізовано виробничу діяльність господарства та поставлені задачі проекту. В другому розділі розрахована програма робіт, розроблений загальний технологічний процес технічного сервісу автомобілів, вказано напрямки його удосконалення. Третій розділ присвячено проектуваннюгідравлічного підйомника для вивішування автомобіля при проведенні робіт з технічного сервісу. В четвертому розділі запропоновані заходи з охорони праці та захисту навколишнього середовища. В п’ятому розділі проведена техніко-економічна оцінка проектних рішень, яка вказує на ефективність проведених розробок. V pershomu rozdili proektu proanalizovano vyrobnychu diialnist hospodarstva ta postavleni zadachi proektu. V druhomu rozdili rozrakhovana prohrama robit, rozroblenyi zahalnyi tekhnolohichnyi protses tekhnichnoho servisu avtomobiliv, vkazano napriamky yoho udoskonalennia. Tretii rozdil prysviacheno proektuvanniuhidravlichnoho pidiomnyka dlia vyvishuvannia avtomobilia pry provedenni robit z tekhnichnoho servisu. V chetvertomu rozdili zaproponovani zakhody z okhorony pratsi ta zakhystu navkolyshnoho seredovyshcha. V piatomu rozdili provedena tekhniko-ekonomichna otsinka proektnykh rishen, yaka vkazuie na efektyvnist provedenykh rozrobok.
Udoskonalennia tekhnichnoho servisu rukhomoho skladu avtotransportnoho pidrozdilu selianskoho fermerskoho hospodarstva «Ivankovo» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: технічний сервіс; tekhnichnyi servis; технологічний процес; tekhnolohichnyi protses; автомобіль; avtomobil; працездатність; pratsezdatnist; технологічне планування; tekhnolohichne planuvannia; основне обладнання; osnovne obladnannia; дільниця; dilnytsia