Сутність і особливості конкурентоспроможності підприємств в аграрній сфері економіки - Сітковська, Алла Олександрівна; Sitkovsʹka, Alla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2012)
Проаналізовано сутність конкурентоспроможності аграрних підприємств та досліджено фактори, які впливають на неї. Визначені особливості конкурентоспроможності аграрних підприємств у сучасних умовах функціонування. Essence of competitiveness of agrarian enterprises is analyses and factors that influence on her are investigational. Certain features of competitiveness of agrarian enterprises are in modern operating conditions.
Sutnistʹ i osoblyvosti konkurentospromozhnosti pidpryyemstv v ahrarniy sferi ekonomiky
Keywords: конкуренція; competition; конкурентне середовище; competition environment; конкурентоспроможність; competitiveness; внутрішні і зовнішні фактори; internal and external factors; якість продукції; quality of products