Удосконалення управління персоналом на підприємстві фармацевтичної галузі - Орленко, Юлія Петрівна; Orlenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаціної роботи є обґрунтування напрямків удосконалення управління персоналом на підприємстві фармацевтичної галузі в ринкових умовах господарювання.Metoiu kvalifikatsinoi roboty ye obgruntuvannia napriamkiv udoskonalennia upravlinnia personalom na pidpryiemstvi farmatsevtychnoi haluzi v rynkovykh umovakh hospodariuvannia.
Udoskonalennia upravlinnia personalom na pidpryiemstvi farmatsevtychnoi haluzi
Keywords: персонал; personnel; управління персоналом; personnel management; мотивація праці; work motivation; ефективність управління; management efficiency; персональні компетенції співробітника; personal competencies of an employee; підготовка фахівців; training of specialists; антикризове управління персоналом; anti-crisis management of personnel