Удосконалення процесу управління трудовими ресурсами на підприємстві - Сич, Ангеліна Михайлівна; Sych, Anhelina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою даної роботи є дослідження теоретико-методичних аспектів управління трудовими ресурсами та розробка пропозицій щодо удосконалення процесів управління трудовими ресурсами на підприємстві. Основними завданнями для досягнення поставленої мети є: 1. Дослідження теоретичних аспектів управління трудовими ресурсами підприємства; 2. Проведення оцінки процесів управління трудовими ресурсами ТОВ «АГРО-ПУТЬ»; 3. Розробка шляхів удосконалення процесів управління трудовими ресурсами ТОВ «АГРО-ПУТЬ». Об’єктом дослідження у кваліфікаційній роботі виступають процеси управління трудовими ресурсами підприємствами. Предметом дослідження є система управління трудовими ресурсами Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО-ПУТЬ». Методи дослідження: групування, узагальнення, економічного і фінансового аналізу, порівняння, узагальнення. Metoiu danoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh aspektiv upravlinnia trudovymy resursamy ta rozrobka propozytsii shchodo udoskonalennia protsesiv upravlinnia trudovymy resursamy na pidpryiemstvi. Osnovnymy zavdanniamy dlia dosiahnennia postavlenoi mety ye: 1. Doslidzhennia teoretychnykh aspektiv upravlinnia trudovymy resursamy pidpryiemstva; 2. Provedennia otsinky protsesiv upravlinnia trudovymy resursamy TOV «AHRO-PUT»; 3. Rozrobka shliakhiv udoskonalennia protsesiv upravlinnia trudovymy resursamy TOV «AHRO-PUT». Obiektom doslidzhennia u kvalifikatsiinii roboti vystupaiut protsesy upravlinnia trudovymy resursamy pidpryiemstvamy. Predmetom doslidzhennia ye systema upravlinnia trudovymy resursamy Tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHRO-PUT». Metody doslidzhennia: hrupuvannia, uzahalnennia, ekonomichnoho i finansovoho analizu, porivniannia, uzahalnennia.
Udoskonalennia protsesu upravlinnia trudovymy resursamy na pidpryiemstvi
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; трудові ресурси; trudovi resursy; удосконалення процесу управління; udoskonalennia protsesu upravlinnia