Multilingualism and language learning - Zaluzhna, Anastasiia; Залужна, Анастасія Олегівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
Theses considers the concepts of multilingualism and multiculturalism and their influence on the study of foreign languages, and the features of multicompetence according to V.Kuk are outlined. У тезах розглянуто поняття мультилінгвалізму та мультикультуралізму та їхній вплив на вивчення іноземних мов, вказано ознаки мультикомпетенції за В. Куком.
Мультилінгвалізм та вивченння іноземних мов
Keywords: multilingualism; мультилінгвалізм; studying of foreign languages; вивченння іноземних мов; multilingual competence; багатомовна компетенція; linguistic repertoire; носій мови