Числове моделювання напружено-деформованого стану баштового водоприймача - Мєдвєдєв, Дмитро; Medvedev, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Дослідження присвячене аналізу впливу гідростатичного тиску води на напружно-деформований стан несучих конструкцій баштового водоприймача з урахуванням конструктивних особливостей споруди. The study is devoted to the analysis of the influence of hydrostatic water pressure on the stress-strain state of the load-bearing structures of the tower water intake, taking into account the design features of the structure.
Numerical modeling of the stress-strain state of a tower water intake
Keywords: наносистеми; nanosystems; нанотрубки; nanotubes; гіпсові в’яжучі; gypsum binders; структура; structure; гідратація; hydration