Розвиток інвестиційної діяльності підприємства та розробка концепції підвищення її ефективності - Добродзій, Тетяна Володимирівна; Dobrodzii, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процеси підвищення ефективності інвестиційної діяльності аграрного підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні основи підвищення ефективності інвестиційної діяльності аграрного підприємства. Метою роботи є обґрунтування теоретичних і науково-методичних заходів з підвищення ефективності інвестиційної діяльності аграрного підприємства. Методи дослідження Теоретичною та методологічною основою дослідження стали праці вітчизняних і зарубіжних вчених у сфері підвищення результативності інвестиційних процесів в аграрних підприємствах. Obiektom doslidzhennia ye protsesy pidvyshchennia efektyvnosti investytsiinoi diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodychni ta praktychni osnovy pidvyshchennia efektyvnosti investytsiinoi diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh i naukovo-metodychnykh zakhodiv z pidvyshchennia efektyvnosti investytsiinoi diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva. Metody doslidzhennia Teoretychnoiu ta metodolohichnoiu osnovoiu doslidzhennia staly pratsi vitchyznianykh i zarubizhnykh vchenykh u sferi pidvyshchennia rezultatyvnosti investytsiinykh protsesiv v ahrarnykh pidpryiemstvakh.
Rozvytok investytsiinoi diialnosti pidpryiemstva ta rozrobka kontseptsii pidvyshchennia yii efektyvnosti
Keywords: виробничо-господарська діяльність; production and economic activity; інвестиції; investments; інвестиційна діяльність; investment activity; ефективність; efficiency; платоспроможність; solvency; проект; project; прибуток; profit; рентабельність; profitability; технології; technologies; фермерське господарство; farming; MINI-TILL; MINI-TILL; STRIP-TILL; STRIP-TILL