Технології водопідготовки питної води та очистки господарсько-побутових стічних вод м. Підгородне Самарівського району Дніпропетровської області - Баранік, Анастасія Євгенівна; Baranik, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета роботи - дослідження якості водних ресурсів у межах міста Підгородне, сучасних технологій водопідготовки та очистки стічних вод. Meta roboty - doslidzhennia yakosti vodnykh resursiv u mezhakh mista Pidhorodne, suchasnykh tekhnolohii vodopidhotovky ta ochystky stichnykh vod.
Tekhnolohii vodopidhotovky pytnoi vody ta ochystky hospodarsko-pobutovykh stichnykh vod m. Pidhorodne Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: питна вода; pytna voda; водопідготовка; vodopidhotovka; р. Самара; r. Samara; якість води; yakist vody; стічні води; stichni vody; очищення води; ochyshchennia vody; очисні споруди; ochysni sporudy; екософт; ekosoft