Удосконалення надання адміністративних послуг в україні на субрегіональному рівні - Головаха, Максим Леонідович; Holovakha, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є визначення та обґрунтування практичних рекомендацій щодо вдосконалення практики надання адміністративних послуг в Україні на субрегіональному рівні.Metoiu roboty ye vyznachennia ta obgruntuvannia praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia praktyky nadannia administratyvnykh posluh v Ukraini na subrehionalnomu rivni.
Udoskonalennia nadannia administratyvnykh posluh v ukraini na subrehionalnomu rivni
Keywords: адміністративна послуга; administrative service; суб'єкт звернення; subject of appeal; суб'єкт надання адміністративної послуги; subject of provision of administrative service; субрегіональний рівень; subregional level; нормативно-правові акти; normative legal acts; органи державної влади; state authorities; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies; стандарти надання адміністративних послуг; standards of provision of administrative services; центр надання адміністративних послуг; center of provision of administrative services