Інвестиції та інвестування як економічна категорія - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmyla; Хорішко, К. С.; Khorishko, K. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
В статті розглядається генезис трактування дефініції «інвестиції», «інвестування», обґрунтовані уточнення щодо економічної сутності їх. Genesis of interpretation of concept "investment", "investing", reasonable clarifications of his maintenance and classification signs is considered.
Investytsiyi ta investuvannya yak ekonomichna katehoriya
Keywords: інвестиції; investment; інвестиційна діяльність; investing