Оцінка звітності підприємства через платформу сучасних аудиторських технологій - Одношевна, Ольга Олександрівна; Odnoshevna, Olga (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Показано оцінку звітності підприємства через платформу сучасних аудиторських технологій. Pokazano otsinku zvitnosti pidpryiemstva cherez platformu suchasnykh audytorskykh tekhnolohii.
Evaluation of the company's reporting through the platform of modern auditing technologies
Keywords: аудит; audit; платформа; platform; сучасні технології; modern technologies; звітність підприємств; enterprise reporting