Professional communication in the workplace: overcoming the barriers - Stasіuk, Tetyana; Стасюк, Тетяна Валеріївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Theses represent fundamentals on improved means, techniques and methods of professional communication at the workplace. Тези містять положення про удосконалені засоби, техніки й методики професійного спілкування на робочому місці.
Професійне спілкування на робочому місці: подолання бар'єрів
Keywords: integrity; доброчесність; ethics of academic relations; етика академічних взаємовідносин; oral communication; усне спілкування; educational communication; навчальне спілкування