Генно-модифікована сировина у дитячому харчуванні - Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena; Мовчан, М. О.; Movchan, M. (Львівський інститут економіки і туризму (ЛІЕТ), 2018)
В даній статті ми розглянули, актуальну на сьогодні тему, генно-модифікованої сировини у дитячому харчуванні. Проаналізували сучасний ринок, асортимент, ознайомились з етапами контролю якості та ключовими вимогами. Ознайомились з практикою іноземних компаній гігантів, спираючись на їх досвід роботи у цій сфері, запропонували ідеї що до проведення більш точних і розширених аналізів, на всіх етапах контролю сировини.In this article we have reviewed the topic that is relevant today, genetically modified raw materials in children's nutrition. Analyzed the modern market, assortment, familiarized with the stages of quality control and key requirements. Acquainted with the practice of foreign giants, based on their experience in this field, offered ideas for more accurate and extended analyzes, at all stages of the control of raw materials.
Genetically-modifiedraw matariols in baby food
Keywords: ГМО; GMO; сировина; raw material; дитяче харчування; baby food; прикорм; litter; пророщене зерно; sprouted grain; якість; quality; генетична програма; genetic program; нові білки; new proteins; біобезпека; biosafety; незалежний контроль; independent control; розширений аналіз; advanced analysis