Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро. - Кунєва, Лариса Володимирівна; Kuneva, Liudmyla; Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yuliya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
In the investigated samples of frozen fish, signs of damage and damage to larvae of anisacid were detected, the safety of these products and the effect of anisacid on the degree of freshness of fish during storage, depending on the number of larvae in one instance of fish, were established.В досліджених пробах замороженої риби були виявлені ознаки псування і ураженість личинками анізакід, було встановлено безпечність цієї продукції та вплив анізакід на ступінь свіжості риби під час зберігання в залежності від кількості личинок в одному екземплярі риби.
Sanitary evaluation of frozen fish, which is realized in the conditions of supermarkets of the city of Dnipro
Keywords: анізакіди; anisakidy; ступінь свіжості; degree of freshness; безпечність продукції; safety of products