Удосконалення механізмів публічного управління регулювання аграрного сектору в умовах воєнного стану - Качина, Дмитро Олександрович; Kachyna, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єкт дослідження - суспільні відносини щодо регулювання аграрного сектору. Предмет дослідження - удосконалення механізмів публічного управління регулювання аграрного сектору в умовах воєнного стану. Метою роботи є теоретичне обґрунтування положень і формулювання практичних пропозицій щодо удосконалення механізмів публічного управління регулювання аграрного сектору в умовах воєнного стану. Методи дослідження застосовані загальнонаукові і специфічні методи досліджень, зокрема: узагальнення, аналіз нормативно-правових актів, історичний метод, порівняння, трендовий, опитування тощо. Obiekt doslidzhennia - suspilni vidnosyny shchodo rehuliuvannia ahrarnoho sektoru. Predmet doslidzhennia - udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia rehuliuvannia ahrarnoho sektoru v umovakh voiennoho stanu. Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia polozhen i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia rehuliuvannia ahrarnoho sektoru v umovakh voiennoho stanu. Metody doslidzhennia zastosovani zahalnonaukovi i spetsyfichni metody doslidzhen, zokrema: uzahalnennia, analiz normatyvno-pravovykh aktiv, istorychnyi metod, porivniannia, trendovyi, opytuvannia toshcho.
Udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia rehuliuvannia ahrarnoho sektoru v umovakh voiennoho stanu
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; механізми публічного управління; mechanisms of public management; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies; аграрний сектор; agrarian sector; регулювання аграрного сектору; regulation of the agrarian sector; воєнний стан; martial law