Використання інформаційних технологій в освіті - Приходько, Дар’я; Prykhodko, Daria; Капітоненко, Юлія; Kapitonenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Під впливом революційних змін у сфері ІКТ не тільки з‘явилася можливість реалізації нових видів і форм навчальної діяльності, а й зросла динаміка вимог до компетентності фахівців, що вимагає безперервного оновлення знань і навичок. У зв’язку з цим, нові моделі електронного навчання повинні подолати відставання моделей традиційної освіти від потреби інформаційного суспільства та суспільства знань, запропонувати концептуальні рішення. Pid vplyvom revoliutsiinykh zmin u sferi IKT ne tilky z‘iavylasia mozhlyvist realizatsii novykh vydiv i form navchalnoi diialnosti, a y zrosla dynamika vymoh do kompetentnosti fakhivtsiv, shcho vymahaie bezperervnoho onovlennia znan i navychok. U zviazku z tsym, novi modeli elektronnoho navchannia povynni podolaty vidstavannia modelei tradytsiinoi osvity vid potreby informatsiinoho suspilstva ta suspilstva znan, zaproponuvaty kontseptualni rishennia.
Vykorystannia informatsiinykh tekhnolohii v osviti
Keywords: освіта; osvita; інформаційні технології; informatsiini tekhnolohii; використання нових видів і умов навчальної діяльності; vykorystannia novykh vydiv i umov navchalnoi diialnosti