Організація технічного сервісу машино-тракторного парку - ЛЯШЕНКО, Владислав Ігорович; LIaShENKO, Vladyslav Ihorovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
З розвитком науково-технічного прогресу, який сприяє підвищенню надійності машин, все більше уваги приділяється вдосконаленню системи технічного обслуговування. Ця система набуває комбінованого характеру, передбачаючи виконання частини операцій в обов'язковому порядку, а іншої частини - за потребою, визначеною технічним оглядом і діагностикою. Такий підхід знижує трудомісткість обслуговування, а також зменшує потребу в запасних частинах і експлуатаційних матеріалах. Z rozvytkom naukovo-tekhnichnoho prohresu, yakyi spryiaie pidvyshchenniu nadiinosti mashyn, vse bilshe uvahy prydiliaietsia vdoskonalenniu systemy tekhnichnoho obsluhovuvannia. Tsia systema nabuvaie kombinovanoho kharakteru, peredbachaiuchy vykonannia chastyny operatsii v oboviazkovomu poriadku, a inshoi chastyny - za potreboiu, vyznachenoiu tekhnichnym ohliadom i diahnostykoiu. Takyi pidkhid znyzhuie trudomistkist obsluhovuvannia, a takozh zmenshuie potrebu v zapasnykh chastynakh i ekspluatatsiinykh materialakh.
Orhanizatsiia tekhnichnoho servisu mashyno-traktornoho parku
Keywords: технічний сервіс; tekhnichnyi servis; технічний сервіс; tekhnichnyi servis; ремонт; remont; технічне планування; tekhnichne planuvannia; організація; orhanizatsiia