Удосконалення менеджменту стимулювання збуту продукції - Чебанюк, Самсон Всеволодович; Chebaniuk, Samson (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра полягає у визначенні сучасної сутності процесу управління збутовою діяльністю на вітчизняних підприємствах та визначення напрямків її стимулювання. Досягнення мети кваліфікаційної роботи бакалавра зумовлює вирішення наступних завдань: - охарактеризувати та визначити сутність збутової діяльності підприємств; - дослідити теоретичні аспекти процесу управління збутом виробничого підприємства; - проаналізувати діяльність товариства з обмеженою відповідальністю «ДЗБМ»; - охарактеризувати сучасний стан організації збутової діяльності; - провести аналіз ефективності збутової діяльності ТОВ «ДЗБМ»; - визначити напрямки удосконалення організації збутової діяльності ТОВ «ДЗБМ»; - надати обґрунтування пропонованим заходам оптимізації процесу управління стимулюванням збуту продукції підприємства. Під час написання кваліфікаційної роботи бакалавра були використані наступні методи: монографічний, розрахунково-графічний, статистичний, матричний та інші методи. Meta kvalifikatsiinoi roboty bakalavra poliahaie u vyznachenni suchasnoi sutnosti protsesu upravlinnia zbutovoiu diialnistiu na vitchyznianykh pidpryiemstvakh ta vyznachennia napriamkiv yii stymuliuvannia. Dosiahnennia mety kvalifikatsiinoi roboty bakalavra zumovliuie vyrishennia nastupnykh zavdan: - okharakteryzuvaty ta vyznachyty sutnist zbutovoi diialnosti pidpryiemstv; - doslidyty teoretychni aspekty protsesu upravlinnia zbutom vyrobnychoho pidpryiemstva; - proanalizuvaty diialnist tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «DZBM»; - okharakteryzuvaty suchasnyi stan orhanizatsii zbutovoi diialnosti; - provesty analiz efektyvnosti zbutovoi diialnosti TOV «DZBM»; - vyznachyty napriamky udoskonalennia orhanizatsii zbutovoi diialnosti TOV «DZBM»; - nadaty obgruntuvannia proponovanym zakhodam optymizatsii protsesu upravlinnia stymuliuvanniam zbutu produktsii pidpryiemstva. Pid chas napysannia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra buly vykorystani nastupni metody: monohrafichnyi, rozrakhunkovo-hrafichnyi, statystychnyi, matrychnyi ta inshi metody. Informatsiinoiu bazoiu doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra vystupaiut osnovni teoretychni doslidzhennia providnykh zarubizhnykh ta ukrainskykh vchenykh u haluzi menedzhmentu stymuliuvannia zbutu produktsii. Інформаційною базою дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра виступають основні теоретичні дослідження провідних зарубіжних та українських вчених у галузі менеджменту стимулювання збуту продукції.
Udoskonalennia menedzhmentu stymuliuvannia zbutu produktsii
Keywords: збут продукції; zbut produktsii; менеджмент стимулювання; menedzhment stymuliuvannia; удосконалення менеджменту; udoskonalennia menedzhmentu