Дослідження умов формування інфраструктури ринку сільськогосподарської продукції - Кобернюк, Сергій Олександрович; Kobernyuk, S.; Никитюк, О. В.; Nikityuk, O.; Кравець, Ольга Василівна; Kravetc, O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
Узагальнено теоретичні підходи до встановлення функціональних складових інфраструктури аграрного ринку України. Визначено стримуючі чинники формування інфраструктурних елементів. Проаналізовано основні напрями вирішення вказаних проблем. Generalized theoretical going near establishment of functional constituents of infrastructure of agrarian market of Ukraine. Certainly retentive factors of forming of infrastructural elements. Basic directions of decision of the indicated problems are analysed.
Researching forming terms of market infrastructure of the agricultural production
Keywords: інфраструктура ринку; market infrastructure; аграрний бізнес; agrarian business; сільськогосподарська продукція; agricultural produce; біржа; exchange; державна політика; public policy