Formation of professional communication - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Націона́льний університе́т біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни, 2021)
The peculiarities of the formation of professional communication among students of higher education institutions are revealed. Розкрито особливості формування професійного спілкування серед студентів закладів вищої освіти.
Формування професійного спілкування
Keywords: professional communication; професійне спілкування; professional training; професійна підготовка; foreign language; іноземна мова; higher educational institution; вищий навчальний заклад