Спермопродуктивність кнурів зарубіжної селекції - Повод, Микола Григорович; Povod, M.; Храмкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O.; Khramkova, O. M.; Khramkova, O. N.; Hramkova, O. N.; Khramkova, Olga (Дніпропетровський ДАЕУ, 2016)
В роботі вивчались окремі показники якості спермопродукції кнурів зарубіжної селекції та їх порівняльний аналіз. На основі проведених досліджень встановлено перевагу кнурів контрольної групи (данський йоркшир) за такими показниками спермопродукції, як об’єм еякуляту, активність сперміїв та кількість доз. Іn this work, separate indicators of the quality of sperm production of boars of foreign breeding were studied and their comparative analysis was carried out. On the basis of the conducted studies, the superiority of the control group (Danish Yorkshire) control boars was determined by sperm production, such as the volume of ejaculate, sperm activity and the number of doses.
Superior productivity of boars of foreign selection
Храмкова Ольга Миколаївна http://orcid.org/0000-0002-0697-7715
Keywords: кореляція; correlation; кнури; boars; спермопродукція; spermproducts; генотип; genotype; порода; breed; синтетична лінія; synthetic line