Гордість Новомосковського краю – А.С. Вуйчицький - Андрєєва, Валентина Іванівна; Andreeva, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2013)
Стаття висвітлює життєвий та трудовий шлях випускника ДСГІ, Героя України А.С. Вуйчицького. The article deals with the life and career of the graduate DSKHI, Hero of Ukraine, A.S. Vuychitsky.
Pride of the Novomoskovsk Territory - A.S .Vuichitsky
Keywords: колхоз; farm; урожайность; crop; хозяйство; farm; агрофирма; agricultural firm