Cистеми управління базами даних при проектуванні закритої зрошувальної мережі - Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Запропонований програмний комплекс для автоматизації і прискорення процесу проектування зрошувальної системи The proposed software complex for automation and acceleration of the irrigation system design process.
Database management systems when designing a closed irrigation network
Keywords: зрошувальна мережа; irrigation network; трубопровід; pipeline; програмний комплекс; software complex; поздовжній профіль; longitudinal profile