Ефективність застосування бакових сумішей гербіцидів в агроценозах кукурудзи на зерно в умовах господарства фізичної особи підприємця «Пахомова Олександра Миколайовича» Криворізького району Дніпропетровської області - Овчаренко, Ю.О.; Ovcharenko, Yu. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Встановлено, що у посівах гібридів кукурудзи в боротьбі з бур’янами найбільш ефективними є бакові суміші гербіцидів Каллісто 0,12 л / га + Мілагро 0,7 л / га і Тітус 0,04 кг / га + мерлин 0,07 кг / га, що забезпечила врожайність на рівні 6,79 і 6,94 т/га відповідно. Vstanovleno, shcho u posivakh hibrydiv kukurudzy v borotʹbi z burʺyanamy naybilʹsh efektyvnymy ye bakovi sumishi herbitsydiv Kallisto 0,12 l / ha + Milahro 0,7 l / ha i Titus 0,04 k·h / ha + merlyn 0,07 k·h / ha, shcho zabezpechyla vrozhaynistʹ na rivni 6,79 i 6,94 t/ha vidpovidno.
Efektyvnistʹ zastosuvannya bakovykh sumishey herbitsydiv v ahrotsenozakh kukurudzy na zerno v umovakh hospodarstva fizychnoyi osoby pidpryyemtsya «Pakhomova Oleksandra Mykolayovycha» Kryvorizʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ФОП «Пахомов Олександр Миколайович»; Private individual entrepreneur "Pakhomov Oleksandr Mykolayovych"; кукурудза на зерно; corn for grain; гібрид; hybrid; система захисту; protection system; елементи структури врожаю; elements of crop structure; технологія; technology