Експериментальна перевірка ефективності моделі формування готовності майбутніх аграріїв до іншомовного професійно орієнтованого спілкування - Піддубцева, Ольга Ігорівна; Piddubtseva, Olga (European conference, 2021)
В науковій розвідці доведено існування розбіжностей в сформованості готовності майбутніх фахівців-аграріїв до іншомовного професійно орієнтованого спілкування у студентів контрольних та експериментальних груп. Підтверджено гіпотезу дослідження та ефективність впровадженої структурно-функціональної моделі формування готовності до іншомовного професійно орієнтованого спілкування у майбутніх фахівців-аграріїв. Scientific research has proved the existence of differences in the formation of the readiness of future agricultural specialists for foreign language professionally oriented communication among students of control and experimental groups. The research hypothesis and the effectiveness of the implemented structural and functional model of formation of readiness for foreign language professionally oriented communication of future specialists-agrarians are confirmed.
Experimental verification of the effectiveness of the model of forming the readiness of future farmers for foreign language professionally oriented communication
Keywords: модель навчання; learning model; готовність; readiness; професійне спілкування; professional communication; іноземні мови; foreign languages; аграрії; farmers