Вплив передпосівної інкрустації насіння на формування продуктивності соняшника в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету - Лобода, Максим Віталійович; Loboda, Maksym Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Встановлення найбільш ефективних гумінових препаратів із існуючого асортименту, зокрема тих, які отримані шляхом вилучення гумінових добрив за допомогою лужної витяжки гідриду калію, а також методом магнітного резонансу і встановлення серед них найбільш перспективних і ефективних, які можливо буде рекомендувати у виробництві для проведення передпосівної інкрустації насіння соняшнику. Vstanovlennia naibilsh efektyvnykh huminovykh preparativ iz isnuiuchoho asortymentu, zokrema tykh, yaki otrymani shliakhom vyluchennia huminovykh dobryv za dopomohoiu luzhnoi vytiazhky hidrydu kaliiu, a takozh metodom mahnitnoho rezonansu i vstanovlennia sered nykh naibilsh perspektyvnykh i efektyvnykh, yaki mozhlyvo bude rekomenduvaty u vyrobnytstvi dlia provedennia peredposivnoi inkrustatsii nasinnia soniashnyku.
Vplyv peredposivnoi inkrustatsii nasinnia na formuvannia produktyvnosti soniashnyka v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Keywords: насіння; nasinnia; соняшник; soniashnyk; гумінові добрива; huminovi dobryva; проростки; prorostky; кислоти; kysloty