Modern basic approaches for successful English learning - Pantileienko, Kateryna; Пантілеєнко, Катерина Сергіївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
The article reveals that modern basic approaches to the successful English studying are understood as a process of mutual agreement to the requirements of continuous and holistic learning of the personality. Стаття розкриває, що сучасні основні підходи для успішного вивчення англійської мови розуміються як процес взаємного узгодження до вимог безперервного і цілісного навчання особистості.
Сучасні основні підходи для успішного вивчення англійської мови
Keywords: adult students; дорослі студенти; methodology; методика; foreign language; іноземна мова; training; навчання