Формування комплексу маркетингу на сільськогосподарському підприємстві - Якубенко, Юлія Леонідівна; Yakubenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес організаційно-економічних відносини, що виникають в умовах С(Ф)Г «НИВА». Предметом дослідження є система управління агромаркетингом на рівні сільськогосподарського підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці науково-методичних положень та прикладних рекомендацій щодо формування комплексу маркетингу на сільськогосподарському підприємстві. Методи дослідження: монографічний, історичний, системного аналізу, статистико-економічний, абстрактно-логічний, порівняльної оцінки, розрахунково-конструктивне опитування. Obiektom doslidzhennia ye protses orhanizatsiino-ekonomichnykh vidnosyny, shcho vynykaiut v umovakh S(F)H «NYVA». Predmetom doslidzhennia ye systema upravlinnia ahromarketynhom na rivni silskohospodarskoho pidpryiemstva. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v rozrobtsi naukovo-metodychnykh polozhen ta prykladnykh rekomendatsii shchodo formuvannia kompleksu marketynhu na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia: monohrafichnyi, istorychnyi, systemnoho analizu, statystyko-ekonomichnyi, abstraktno-lohichnyi, porivnialnoi otsinky, rozrakhunkovo-konstruktyvne opytuvannia.
Formuvannia kompleksu marketynhu na silskohospodarskomu pidpryiemstvi
Keywords: маркетинг; marketing; агромаркетинг; agricultural marketing; система маркетингу; marketing system; маркетингова стратегія; marketing strategy; комплекс маркетингу; marketing complex