Проект присадибної ділянки в пейзажному стилі у місті Нікополь Дніпропетровської області - Канищева, Наталія Петрівна; Kanyshcheva, Nataliia Petrivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Зроблено аналіз існуючої рослинності на території приватної садиби, а також здійснено ландшафтний аналіз ділянки та прилеглих територій. Розроблено дендроплан з урахуванням екологічних вимог та естетичних характеристик рослин. Здійснено розбивку квітників та підбір елементів благоустрою. Zrobleno analiz isnuiuchoi roslynnosti na terytorii pryvatnoi sadyby, a takozh zdiisneno landshaftnyi analiz dilianky ta prylehlykh terytorii. Rozrobleno dendroplan z urakhuvanniam ekolohichnykh vymoh ta estetychnykh kharakterystyk roslyn. Zdiisneno rozbyvku kvitnykiv ta pidbir elementiv blahoustroiu.
Proekt prysadybnoi dilianky v peizazhnomu styli u misti Nikopol Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: проект озеленення; proekt ozelenennia; дендроплан; dendroplan; стилістика; stylistyka; декоративні рослини; dekoratyvni roslyny; присадибна ділянка; prysadybna dilianka