Оцінка умов ефективної реалізації інтеграційних процесів в сфері аграрної освіти, науки та виробництва - Пугач, Андрій Миколайович; Pugach, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Розглянуто переваги, які отримують партнери по інтеграції аграрної освіти, науки та виробництва. Визначено основні задачі та пріоритетні напрями в галузі аграрної освіти, науки та виробництва. Надано оцінку умовам розвитку інтеграційних процесів в сфері аграрної освіти, науки та виробництва: політичним, нормативно-правовим, економічним і соціально-культурним. Визначено доцільність формування аграрних університетських комплексів. The advantages that are obtained by integrating the partners of agricultural education, science and industry. The main challenges and priorities in the field of agricultural education, science and industry. The estimation of the conditions of development of integration processes in the field of agricultural education, science and industry: regulatory policy, economic and socio-cultural. Determine whether the formation of agrarian university complexes.
Assessment the effective implementation of integration processes in the field of agricultural education, science and industry
Keywords: інтеграційний процес; the integration process; інтеграція освіти, науки та виробництва; integration of education, science and industry; аграрна освіта; agricultural education; аграрний ресурсний потенціал; agricultural resource potential; аграрна наука; agricultural science; вищі навчальні заклади; universities; інтеграційний комплекс; integration complex