Вплив строків сівби і густоти стояння рослин на урожайність кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агромайстер» Дніпровського району Дніпропетровської області - Дячок, Олексій Олексійович; Diachok, Oleksii Oleksiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі наведено аналіз умов проведення досліджень (грунтово-кліматичні, організаційно-господарські, екологічні), а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність зерна кукурудзи. V roboti navedeno analiz umov provedennia doslidzhen (hruntovo-klimatychni, orhanizatsiino-hospodarski, ekolohichni), a takozh doslidzhuietsia vplyv zaznachenykh faktoriv na rist, rozvytok, urozhainist zerna kukurudzy.
Vplyv strokiv sivby i hustoty stoiannia roslyn na urozhainist kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahromaister» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза; kukurudza; гібрид; hibryd; строк посіву; strok posivu; густота; hustota; тривалість фази; fatryvalist fazy; фотосинтез; fotosyntez; структура урожаю; struktura urozhaiu; урожайність; urozhainist; умовно-чистий прибуток; umovno-chystyi prybutok; рентабельність; rentabelnist